Home » Voor freelancers

IT opdrachten voor freelancers via IUNGO

Ben je als IT freelancer (regelmatig) op zoek naar interessante klussen? Bij IUNGO hebben we dan een werkwijze die interessant kan zijn voor jou. Wij hebben een breed netwerk met verschillende soorten opdrachtgevers. Op die manier hoef je als freelancer niet steeds zelf op zoek naar een klus: wij bieden regelmatig werk.

Verschillende soorten IT opdrachten

Bij IUNGO houden we ons bezig met verschillende soorten IT uitdagingen. Vind je het fijn om trainingen te geven? Werk je liever aan een langlopende IT klus of ben jij een echte IT adviseur? IUNGO geeft je de mogelijkheid om jouw IT expertise op een bij jou passende wijze in de praktijk te brengen.

Hoe werkt het?

IUNGO is een onafhankelijk bureau dat werkt zonder automatische matching tools. Wij werken op persoonlijk level. Op die manier zien wij erop toe dat je een passende opdracht krijgt met goede voorwaarden. Ook is versnelde betaling voor jouw klus mogelijk bij ons. Middels een handige job alert functie houden wij je op de hoogte van verschillende opdrachten. Heb je niet direct een opdracht? Dan maak je alsnog deel uit van het IUNGO netwerk!

Schrijf je in als IT specialist bij IUNGO voor interessante IT opdrachten

Aan de slag als freelancer via IUNGO? Leuke klussen en geen zorgen over betaling?