Home » Testimonials

Testimonials

Zeker weten dat u met een goede partij in zee bent gegaan? Lees hieronder testimonials van mensen en bedrijven die met ons gewerkt hebben!

Arthur heeft mij meermaals op leuke opdrachten geattendeerd waar ik zonder zijn tussenkomst niet op terecht had gekomen. Hij helpt proactief bij het zoeken van interessante opdrachtgevers en houdt je op de hoogte van de voortgang van de procedure. Zijn persoonlijke aanpak en oprechte aandacht maken de samenwerking uiterst prettig.

Renate Sjerp

Business owner, RLS Consulting

Ik werk nu een aantal weken samen met iungo interim people ik waardeer daarbij zeer de positiviteit die zij uitstralen en de open manier van samenwerken om een mooie klus te vinden. De manier waarop zij dagelijks een duidelijke nieuwe lijst met opportunity’s publiceren en ook, als ze je wat beter kennen, advies geven over welke opportunity’s voor jou interessant zijn is lekker open en transparant. Het proces daarna loopt ook lekker, samen voor een goede cv en motivatie zorgen, advies over te gebruiken templates en bewoording vooral bij de overheidsopdrachten worden zeer gewaardeerd.

Robèrt van der Griendt

Owner / Consultant , GMCA

Bepalend voor mijn werkplezier is dat ik interessante opdrachten kan uitvoeren bij opdrachtgevers die er toe doen en bij mij passen. Zeker als zelfstandige. Het is dan ook zeer
belangrijk voor mij dat ik kan werken met een intermediair die toegang heeft tot die opdrachtgevers en dat ze snel en vakkundig weten te schakelen op de juiste momenten, zodat ik optimale kansen heb om die nieuwe mooie opdracht ook daadwerkelijk binnen te halen. En als de opdracht eenmaal is gegund is, dan moeten ook de formaliteiten, zoals contracten, screeningen en dergelijke, goed en snel worden afgerond. Uiteindelijk zodat niets in de weg staat om aan de opdracht te kunnen beginnen. En het is natuurlijk ook belangrijk dat gedurende de opdracht alle administratieve en financiële zaken vlot worden afgehandeld. En dat mocht er iets aan de hand zijn, deze zaken vakkundig worden afgehandeld en dat er snel contact mogelijk is op die momenten dat het nodig is. Bij Iungo Interim People heb ik een intermediair gevonden die in alle fasen van een opdracht goed kan schakelen. Prettig contact op de manier dat het mij uitkomt.

Erno Duinhoven

Security architect, EDRISC

Aan de slag met IUNGO interim people?